BOOKING

HEDMARKSVIDDA HUSKY TOURS

ADVENTURE OF A LIFETIME

All Tours Are Exclusive And Private


MAIL US FOR INFO-BOOKING

 
 
 
 

ADRESSE

Ellevsætervegen 637

2386 Brumunddal

FADDER ORDNING

Vi er veldig glad for å ha  fått mange positive tilbakemeldinger da vi ”luftet” våre tanker rundt  fadderordning for våre hunder.

Som mange sikkert allerede er klar over har vi måttet kansellere mange bookinger og legge firmaet i ”lock-down” som en følge av Corona viruset.

Gjennom fadder ordningen kan du bli pers fadder for en av våre hunder, og gjennom dette bidra til å dekke hundens levekostnader.

Vi foreslår i utgangspunktet  et månedlig beløp på  NOK 200 .

Gjennom dette bidraget hjelper du oss som fadder å dekke hundens faste levekostnader. Det koster oss totalt ca  NOK 750 i måneden per hund  som fortrinnsvis er utgifter til mat, stell og veterinær/vaksine utgifter.

 

Som takk for dette fadder bidraget kan du om ønskelig få :

  • navnet ditt under bildet av hunden
  • face-time/skype med hunden eller annen oppdatering
  • gratis kennelbesøk i fremtiden når forholdene tillater det.

.

For å bli fadder vippser du oss NOK 200 til #553372 og sender oss en epost ( ovenfor ) med melding om hvilken hund du ønsker å være fadder for.

 

Dette vil være et uvurderlig bidrag for oss og hundene og forhåpentligvis gjøre det mulig for oss å drive Hedmarksvidda Husky i fremtiden.


Tusen takk til alle som bidrar!


 

 

PHONE

 +47 92 86 04 10

+47 47 82 82 59

Til våre gjester!

 

Husk at alle aktiviteter vi selger utøves på eget ansvar selv om vi gjør alt for at våre kunder skal få en trygg og god opplevelse.  Alle som er med på våre aktiviteter må selv sørge får å ha forsikringer i orden. De fleste har reiseforsikring i dag, men sjekk det før dere drar ut på tur. Ved de aktiviteter som hunden eller hundene er en del av, har vi nultolleranse for alkoholbruk. Synlig påvirkede personer vil bli vist bort. Usømmelig oppførsel mot guider eller hunder vil bli politi annmeldt.

Alle aktiviteter betales på forskudd dersom ikke annet er avtalt.

Avtaler skal bekreftes av oss på mail før de trer i kraft.

Avbestillinger som skjer 21 dager før avtale dato får refundert summen i sin helhet. Etter fristen tar vi 20% i avbestillingsgebyr.

Hvis vi må avlyse en avtale refunderes summen i sin helhet.

Vi tar heller ikke ansvar for vær og føreforhold.

 

Hedmarksvidda Husky as

 

KONTAKT

MAIL:

kjersti.vogt@hedmarksviddahusky.no

 

TELEFON:  +47 92 86 04 10

                       +47 47 82 82 59

ADRESSE:  Ellevsætervegen 637

                     2386 Brumunddal

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår.

Godta